Χώρα, 84001 Ίος, Ελλάδα
MHTE: 1167K011A0317800
MHTE: 1144K131K0704500
T: +30 22860 91546
F: +30 22860 92347
E: aphro.ios@gmail.com
Ο Καιρός στην Ίο
Clear
Temperature: 30C
Δωμάτια & Διαμερίσματα

Δίκλινο (Δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια)

Τα Δίκλινα Δωμάτια είναι επιπλωμένα με ξύλινα ή/και μεταλλικά έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις και διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια και ανάλογα με την διαθεσιμότητα διατίθενται και ως μονόκλινα, ενώ κάποια από αυτά διαθέτουν και βεράντα. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και δύο (2) άτομα

Δίκλινο Double (Δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι)

Τα Δίκλινα Δωμάτια τα οποία διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι είναι επιπλωμένα με ξύλινα έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις και διατίθενται ανάλογα με την διαθεσιμότητα και ως μονόκλινα. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και δύο (2) άτομα.

Τρίκλινο (Δωμάτιο με τρία μονά κρεβάτια)

Τα Τρίκλινα Δωμάτια είναι επιπλωμένα με ξύλινα έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις και διαθέτουν τρία μονά κρεβάτια. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τρία (3) άτομα.

Τετράκλινο (Δίχωρο Δωμάτιο 4 ατόμων)

Τα Τετράκλινα αποτελούνται από δυο ευρύχωρα δωμάτια επιπλωμένα με ξύλινα έπιπλα και διακοσμημένα με γούστο σε παστέλ αποχρώσεις, με θέα στην γραφική Χώρα της Ίου. Μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και τέσσερα (4) άτομα και κατόπιν συνεννόησης παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ενός επιπλέον κρεβατιού.

Apartment (Δίχωρο Διαμέρισμα 4 ατόμων)

Τα Δίχωρα Διαμερίσματα αποτελούνται από δυο ευρύχωρα δωμάτια επιπλωμένα με ξύλινα έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ διαθέτουν και βεράντα. Μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και τέσσερα (4) άτομα.

Premium Apartment (Μεγάλο Δίχωρο Διαμέρισμα 5 ατόμων)

Το μεγάλο Δίχωρο Διαμέρισμα αποτελείται από δυο ευρύχωρα δωμάτια επιπλωμένα με ξύλινα έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ διαθέτει και βεράντα. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι και πέντε (5) άτομα.

House (Τρίχωρο Διαμέρισμα 6 ατόμων)

Το Τρίχωρο Διαμέρισμα αποτελείται από τρία ευρύχωρα δωμάτια επιπλωμένα με ξύλινα έπιπλα και διακοσμημένα με γούστο σε παστέλ αποχρώσεις, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ διαθέτει και βεράντα. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι και έξι (6) άτομα και κατόπιν συνεννόησης παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ενός επιπλέον κρεβατιού.
  Online Κρατήσεις
  Ημ/νια ΆφιξηςΝύχτες
  calendar
  Δωμάτια         ΕνήλικεςΠαιδιά
     
  ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  APHRODITE HOTEL & APARTMENTS, Τ.Κ. 84001, Χώρα, Ίος, ΕΛΛΑΔΑ - Τηλ.: (+30) 22860 91546 - Φαξ: (+30) 22860 92347 - E-mail: aphro.ios@gmail.com
  |   © All rights reserved  
   |   Designed & Developed by Internet Team
  Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Σύγκλιση ΕΣΠΑ 2007-2013. Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης